Un deţinut de la Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat luni dimineață

Un deținut de la Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat luni, în incinta unității, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Bărbatul stătea singur în celulă și ispășea o pedeapsa pentru viol.

Gropi cu oseminte și monede foarte vechi au fost descoperite pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești.

Acesta era condamnat pentru că și-a abuzat sexual propria fiica, potrivit Libertatea.ro. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator.

În această dimineață, un echipaj SMURD a fost solicitat la Penitenciarul Vaslui în urma tentativei de suicid a unui bărbat de 44 de ani. Acesta intrase în stop cardio-respirator când a ajuns echipajul de pe ambulanta TIM, dar a răspuns la manevrele de resuscitare si a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenta Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Dan Ionascu.

Polițiștii au demarat verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Un deținut de la Penitenciarul Vaslui s-a spânzura
Un deținut de la Penitenciarul Vaslui s-a spânzurat

Aflați amănunte de pe ziare.com.

Două bombe care puteau exploda la orice atingere au fost descoperite la Botoșani.

Două bombe de aruncător, de calibru 60 mm, au fost scoase la suprafață de o echipă de muncitori. Aceștia executau lucrări de canalizare, pe raza comunei Tudora.

Alte două bombe au fost descoperite pe timpul cercetării terenului cu detectorul de metale, de pirotehnicienii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoșani. Aceștea au constatat că cele patru bombe erau în perfectă stare de funcționare și puteau exploda la orice atingere mecanică.

Bombele au rămas neexplodate din timpul conflictelor armate. Elementele de muniție au fost transportate în poligonul militar de la Copălău, în vederea distrugerii la o dată ulterioară.