Un cutremur cu magnitudinea 3,6 a avut loc în această dimineață

Cutremur Vrancea 6 decembrie 2021. Un cutremur cu magnitudinea 3,6 a avut loc, luni, în judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur Vrancea 6 decembrie 2021. Seismul s-a produs la ora 9:22, în judeţul Vrancea.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 88 de kilometri.

Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 84 km Brașov, 87 km Bacău, 106 km Ploiești, 114 km Galați și 118 km Brăila.

Citește și Vezi cum va fi vremea la Iași în această săptămână!

Astăzi, 6 decembrie 2021, vremea la Iași va fi închisă, în timp ce valorile din termometre se vor situa între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla în continuare slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Marți, 7 decembrie 2021, vremea se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține ridicate.

Lasa un comentariu