Un copil de 14 ani s-a înecat sub privirile prietenilor! Localnicii spun că de vină ar fi o firmă care scoate pietriș din albia râului

Un copil de 14 ani s-a înecat sub privirile prietenilor.

Localnicii spun că, până de curând, zona era una sigură pentru scăldat, însă o firmă care scoate pietriș din albia râului a creat adevărate capcane.

S-a înecat sub privirile prietenilor

Baiatul era la scăldat, cu câţiva prieteni. Spre seară, înainte să plece spre casă, copiii au mai intrat o dată în râu, să se răcorească, iar adolescentul de 14 ani a ales un loc unde apa era mai adâncă.

Ceilalţi copii s-au speriat când au văzut că prietenul lor nu mai iese la suprafaţă şi au fugit în sat, după ajutor. Au venit pompierii si, cu ajutorul sătenilor, au reșit să scos trupul din apa învolburată. Au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Sursa: stirileprotv.ro

Citeste si Italia declară stare de urgenţă în 5 regiuni nordice. Este cea mai gravă secetă din ultimii 70 de ani

Italia a declarat stare de urgenţă în cinci regiuni nordice din jurul fluviului Pad, pe fondul celei mai grave secete din ultimii 70 de ani, relatează BBC.

Emilia-Romagna, Friuli-Veneţia Giulia, Lombardia, Piemont şi Veneto vor primi 36,5 milioane de euro sub formă de fonduri de urgenţă pentru a combate deficitul de apă.

Seceta ameninţă peste 30% din producţia agricolă a Italiei, potrivit sindicatului agricol Coldiretti. Mai multe municipalităţi au anunţat deja că vor raţionaliza apa pentru a lupta împotriva secetei.

Vremea neobişnuit de caldă şi precipitaţiile scăzute din timpul iernii şi primăverii au agravat deficitul de apă în nordul Italiei.

Lasa un comentariu