Un angajat de la Direcția pentru Protecția Copilului acuzat că ar fi lovit cu biciul copiii de care trebuia să aibă grijă. El a fost recompensat cu o funcție de șef

Situație absolut revoltătoare la Direcția pentru Protecția Copilului Giurgiu. Un angajat acuzat că ar fi lovit cu biciul copiii de care trebuia să aibă grijă a fost recompensat de conducerea instituției cu o funcție de șef.

Deși pare incredibil, directoarea care l-a promovat nu consideră că a făcut ceva nepotrivit. Angajatul nu este la prima faptă de acest fel, fiind acum anchetat de procurori. Urmăriți un nou episod al campaniei Statul la stat.

Copiii instituționalizați au oferit mărturii tulburătoare, despre cel pe care statul român îl plătește să aibă grijă de ei: Claudiu Ingeaua, angajat al Direcției pentru Protecția Copilului Giurgiu. În acest moment este cercetat în două dosare pentru agresiune împotriva minorilor. Unul este la Parchet, cel de-al doilea la Poliție.

,,Cunosc faptul că domnul Claudiu Ingeaua avea un bici pe care îl purta mereu după el atunci când în casă nu se aflau șefii. Cu acest bici amenința copiii din casă și, mai mult decât atât, am văzut când domnul Ingeaua i-a lovit cu acest bici pe… în curtea casei, pe terenul de fotbal și în interiorul casei, și pe… în locuință. Pe mine personal m-a lovit cu biciul într-o dimineață în timp ce mă aflam în dormitor, în pat, dormind, sub motivul de a mă trezi din somn„, este mărturia unei fete.

Citeşte mai mult pe digi24.ro.

Citeșe și Doi soţi ieşeni, proxeneţi de meserie. Pe unele fete le și drogau

Lasa un comentariu