ULTIMĂ ORĂ! Atac armat într-o universitate din Rusia. Mai mulți studenți au fost uciș, iar alții au sărit pe geam VIDEO

ULTIMĂ ORĂ! Teroare la Universitatea Tehnică de Stat din Perm, Rusia.  Un bărbat înarmat a intrat în campus şi a început să împuşte tineri. 

Atacatorul a fost filmat în timp ce intra în campus. „Închide uşa!”, „A împuşcat pe cineva”, spun două studente pe filmare. În video se vede că o persoană împuşcată este la pământ, la finalul filmuleţului. 

 

ULTIMĂ ORĂ! Atac armat într-o universitate din Rusia.

Mesajul atacatorului, pe o reţea de socializare: „Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizaţii extremiste şi nu am fost un om religios. Nimeni nu ştia ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii şi acum am înţeles că a venit momentul mult visat. Pentru mine nu conta ce foloseam pentru atac. Putea fi o armă, o maşină sau o bombă. În martie 2021, am strâns suma pentru a cumpăra arma. După ce am împlinit 18 ani, am început procedura legală de obţinere a a permisului de port armă”.

Ca urmare a împuşcăturilor de la Universitatea de Stat din Perm, au murit cinci persoane, alte şase au fost rănite grav, a declarat Ministerul Sănătăţii din regiune. Atacatorul ar fi fost prins de către poliţişti. Tânărul a fost rănit de un ofiţer de la Rutieră. 

Lasa un comentariu