Tragic! O fetiță de doar 10 ani din Galați a murit sub privirile tatălui ei, după ce a căzut din căruță

Tragedie într-o familie din Galați. O fetiță și-a găsit sfârșitul la doar 10 anișori, sub privirile tatălui ei, după ce a căzut dintr-o căruță plină cu coceni. Nenorocirea a avut loc, ieri după-amiază, pe un drum din localitatea Roșcani, județul Galați.

Polițiștii gălățeni au stabilit că fetița și tatăl ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se aflau într-o căruță încărcată cu coceni când, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe asfalt.

Din nefericire, copila a murit din cauza rănilor grave. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, pe o stradă, din localitatea Roșcani, s-a produs un incident rutier, în urma căruia o minoră, de 10 ani, și-a pierdut viața. La fața locului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, sesizați, prin apelul unic de urgență 112, au constatat că decesul victimei ar fi survenit după ce ar fi căzut dintr-un atelaj hipo, condus de tatăl său, un bărbat, de 44 de ani. Din verificări, a reieșit că atelajul era încărcat cu coceni și, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe partea carosabilă. Echipajul SMURD, sosit la locul accidentului, a constatat decesul minorei”, transmite IPJ Galați.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca cercetările să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs tragedia.

Sursa: Observator

Citește și VIDEO: Un luptător a murit după un K.O la un meci de MMA!

Justin Thornton (38 ani) s-a luptat cu Dilon Clecker, însă meciul a durat doar 19 secunde. Confruntarea s-a petrecut pe 20 august, în Mississippi, iar după 19 secunde, Thorton a încasat o lovitură brutală, care l-a doborât la podea direct. 

Acesta a aterizat pe gât și a petrecut mai bine de o lună în spital. Deși rănile inițiale i-au făcut pe medici să constate că riscă să paralizeze, aceștia au descoperit ulterior o infecție a măduvei spinării, care a făcut ca organele sale să cedeze pe rând, ducând astfel la tragica moarte. 

Lasa un comentariu