TRAGEDIE într-o familie de români: Un băiețel român de șase ani s-a înecat pe o plajă din Spania, chiar sub ochii mamei sale

Sursa foto: lasprovincias.es

Un băiețel român de numai șase anișori s-a înecat sâmbătă, 21 mai, in Spania, in zona unui dig. Mama acestuia a asistat neputincioasă la tragedie.

În jurul orei 15:30, băiețelul a intrat în apă să prindă crabi împreună cu fratele său mai mare, într-o zonă cu curenți de apă puternici. Mama l-a pierdut din vedere pe fiul ei cel mic, într-un moment în care apa i-a acoperit pe amândoi. Femeia a reușit să-l salveze pe cel mare, dar când s-a întors după minor nu l-a mai găsit, potrivit postării de pe Twitter a serviciului local 112.

Evenimentul a mobilizat o vastă acțiune de salvare în care au intervenit două elicoptere, trei bărci și o echipă specializată în scufundări, care pe tot parcursul după-amiezii au urmărit apa, în timp ce polițiștii verificau plaja și împrejurimile acesteia. Scafandrii Gărzii Civile au găsit trupul neînsuflețit al copilului cinci ore mai târziu, după scufundări continue – la aproximativ 15 metri de locul unde familia intrase în apă să prindă crabi, într-o zonă fără vizibilitate, informează Las Provincias, citat de jurnalemigrant.com.

Citește și Tragedie în Botoșani! Un tânăr de 21 ani a murit chiar sub ochii tatălui său

Lasa un comentariu