Tânărul înarmat care a intrat într-o universitate din Rusia şi a început să împuşte studenții se află la terapie intensivă

UPDATE 12:30 Tânărul înarmat care a intrat într-o universitate din Rusia şi a început să împuşte studenții, se află la terapie intensivă! Bilanţul victimelor creşte: 8 morţi şi 24 de răniţi. Ca urmare a tragicului incident, autorităţile au decretat ziua de 21 septembrie ca zi de doliu în Perm.

Amintim că un bărbat înarmat a intrat în campus şi a început să împuşte tinerii de la Universitatea Tehnică de Stat din Perm, Rusia. 

Conform sursei news.pn/ru, potrivit martorilor oculari, la Universitatea Perm nu s-a declanșat nici o alarmă. De asemenea, studenții spun că intrarea în universitatea este liberă, oricine putea trece. Probabil, în timpul atacului, portarul a fost unul dintre primii uciși.

Atacatorul a fost prins de sublocotenentul poliției rutiere Konstantin Kalinin. Dimineața, după ce s-a raportat despre împușcăturile de la universitate, el și colegul său s-au deplasat la locul faptei. Al doilea polițist a început să evacueze oamenii care săreau pe geamuri.

,,Am fugit la intrarea principală. Am întrebat martorii oculari unde s-a auzit împușcătura. Ei au răspuns că sunt la etajul al doilea. Am fugit în clădire și am văzut un tânăr coborând scările. I-am strigat „Drop it!”, după care mi-a îndreptat arma și a tras. Apoi am folosit arme de foc. Tânărul a căzut, am alergat și am pus pistolul, cartușele și cuțitul deoparte”, a spus ofițerul.

Atacatorul este în viață și se află la terapie intensivă în stare critică. Are răni la piept și la membre după ce a fost împușcat de polițiști.

Stirea inițială: ULTIMĂ ORĂ! Atac armat într-o universitate din Rusia. Mai mulți studenți au fost uciș, iar alții au sărit pe geam VIDEO

Lasa un comentariu