Tânăra pictoriță care a plonjat cu mașina in lacul Ciric, retinuta de politie pentru 24 de ore

Cristina Cezara Moraru, tanara pictoriță din Iasi care a plonjat cu masina ieri, 26 iunie, in lacul Ciric, a fost reținută de poliție pentru 24 de ore.

Artista în vârstă de 27 de ani, fusese depistată cu o alcolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat și trecea printr-o puternică depresie cauzata de divortul de sotul sau, care este chirurg plastician la spitalul „Sfantul Spiridon” si cu care are un copil.

„In baza probatoriului administrat in cauza, astazi, 27 iunie, tanara de 27 de ani cercetata pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante a fost retinuta de politisti pentru 24 de ore, fiind introdusa in Arestul IPJ Iasi. Maine aceasta va fi prezentata, cu propuneri legale, Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi”, au precizat reprezentantii Politiei Iasi.

Noi amănunte. Tânăra pictoriță care a plonjat cu mașina în lacul Ciric era în depresie

Apar amănunte noi în cazul șoferiței care a plonjat cu mașina în lacul Ciric. Conform unor surse pentru ZDI, Cristina Cezara Moraru ar fi fost în depresie după divorțul de soțul său. Acesta este chirurg plastician la spitalul „Sfântul Spiridon” și are un copil împreună.

Tânăra studiază Artele și este deja un artist plastic cunoscut, lucrările sale fiind expuse în numeroase expoziții personale sau de grup. Ea a fost îndrumată chiar de fostul său soț să devină cursantă a Facultății de Arte Vizuale și Design și a ajuns deja la doctorat.

Cristina Cezara Moraru absolvise Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași la profilul „Științe ale naturii”, apoi făcuse Facultatea de Litere. Și-a descoperit talentul pentru pictură încă din copilărie. Tatăl ei, polițist, picta de plăcere, iar Cezara încerca să-l imite. Însă a luat-o pe un alt drum. Când l-a cunoscut pe soțul ei, lucrurile s-au schimbat și el a susținut-o să revină la pasiunea sa.

Povestea lor de dragoste a fost intensă

Povestea lor de dragoste a fost intensă. După numai șase luni de când s-au cunoscut, s-au căsătorit. Au făcut și un copil. Însă lucrurile nu au mers foarte bine și cei doi au ajuns la divorț. Pentru Cristina Cezara Moraru, perioada aceasta a fost greu de suportat.

Sâmbătă la amiază, după ce a consumat mult alcool, s-a urcat la volan și a plonjat în lacul Ciric, încercând să se sinucidă. Ea a fost salvată de un polițist local ce a dat dovadă de prezență de spirit și de mult sânge rece, devenind într-o clipă erou.

Sursa: ZDI.

VIDEO cum fost scoasă din Ciric mașina tinerei care a încercat să se sinucidă.

Lasa un comentariu