Tânăra avocată care a murit în Tg. Cucu era însărcinată

În urma autopsiei s-a stabilit că tânăra care a murit după ce a căzut de la etajul VI al unui bloc din Tg. Cucu, era însărcinată. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Monica Cioată știa că urma să devină mamă, scrie ZDI.

În cadrul dosarului urmează să se stabileacă alcoolemia tinerei și a iubitului ei, Sebastian Felecan. Tânăra avocată Monica Cioată a ajuns pe jos având pe ea doar lenjeria intimă. Ea şi iubitul ei, tot avocat, veneau de la o petrecere şi se certaseră. Un amănunt nou în anchetă: surse din branşă spun că tânăra avocată lucra chiar la cabinetul iubitului ei şi a fratelui acestuia.

Iubitul fetei a dat declaraţii timp de câteva ore în faţa procurorilor. Până în acest moment al cercetărilor se conturează varianta unei sinucideri, dar şi a unui accident.

Apar noi detalii în cazul avocatei, care ar fi sărit în gol sub ochii iubitului ei!

Apar noi detalii în cazul avocatei! Au avut loc ore întregi de audieri în cazul morţii misterioase a avocatei de 26 de ani, care a căzut de la etajul VI al unui bloc central din Iași. Varianta unei agresiuni sau conflict fizic cu iubitul par a nu mai fi de actualitate. Dar nu este clar încă, dacă vorbim de o sinucidere sau un accident.

Tânăra avocată Monica Cioată a ajuns pe jos având pe ea doar lenjeria intimă.

Lasa un comentariu