Substanţe anabolizante, în valoare de peste 25.000 de lei, oprite la intrarea în ţară

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit 355 de fiole cu substanţe anabolizante ce urmau a fi introduse ilegal în ţară. Acestea erau ascunse în pereții laterali ai cabinei unui autocamion condus de un cetățean turc.

În ziua de 16 iunie a.c, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 34 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autocamion și semiremorcă, înmatriculat în Turcia. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în pereții laterali ai cabinei autocamionului, cantitatea de 355 de fiole cu substanţe incluse în lista substanţelor interzise”, a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, Subcomisar de poliţie Mircea Irina.

Substanţe anabolizante

Sinucidere din cauza geloziei? Motivul accidentului feroviar de la Hălăucești, cu mașina în fața trenului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante în valoare totală de 26.464 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 33.000 de lei.