Stâlpii scaunelor unui camion „întăriţi” cu ţigări de contrabandă

Stâlpii scaunelor unui camion „întăriţi” cu ţigări de contrabandă!

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit 3100 de ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 800 de lei, ascunse în stâlpii din lateralul scaunelor unui camion.

Stâlpii scaunelor unui camion „întăriţi” cu ţigări de contrabandă

În această dimineaţă, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași,  s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, la volanul unui camion înmatriculat în România, care transporta cablaj auto.

Poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali să efectueze împreună un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi a persoanei.

În urma verificărilor amănunţite, echipa mixtă a descoperit ascunsă, în stâlpii din lateralul scaunelor din faţă ale camionului, în scopul sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 3.100 de ţigarete (155 pachete de ţigări). Întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 800 de lei a fost indisponibilizată. Potrivit prevederilor legale în vigoare, bărbatul a fost amendat cu 5000 de lei

Citește și Peste 12.000 de pachete de ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii botoşănen

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit în zona de competenţă cantitatea de 12.800 de pachete de ţigarete de contrabandă.

În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră botoşăneni au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete.

Lasa un comentariu