Șoferul de autobuz care a lovit o adolescentă pe trecere în Dacia a fost concediat

Șoferul care urcase beat la volan a fost concediat. Ancheta internă cu privire la accidentul de autobuz de pe data de 17 iunie, în care o adolescentă a fost lovită pe trecere în Dacia, a fost finalizată.

Având în vedere gravitatea incidentului și a faptului ca a fost depistat cu alcool în timpul serviciului, s-a luat decizia de sancționare maximă, prin desfacerea disciplinară a contractului de muncă”, au menționat reprezentanții CTP.

Când se va face schimbul de tură, șoferii și vatmanii vor fi testați.

Totodată, începând cu data de 19.06.2021, procedura de verificare a angajaților cu privire la consumul de alcool a fost extinsă și la șoferii și vatmanii care fac schimbul de tură în traseu. Menționăm că măsurile de verificare cu aparatul alcooltest includ mai multe categorii de personal, lunar fiind supuși testării aproximativ 1.100 de salariați. Reiterăm poziția companiei cu privire la consumul de alcool în timpul orelor de serviciu, abatere față de care manifestăm toleranța zero și care este sancționată drastic”, au explicat cei de la CTP.

De azi se va intra în oraș obligatoriu pe şoseaua Păcurari. NU mai putem intra direct pe Canta.

Astăzi se închide strada Luca Arbore, de la intrarea în oraş până la Rond Canta. Lucrările ar putea dura până la începerea anului şcolar.

Constructorii vor relua lucrările de modernizare a străzii Luca Arbore, în zona Canta, paralel cu linia ferată. Ca urmare, începând de astăzi aici vor fi instituite restricţii de trafic. Vizat este tronsonul de la ieşirea din oraş, cuprins între rond Canta şi bretelele de acces spre şi dinspre şoseaua Păcurari. Restricţiile urmează a fi ridicate până la reluarea cursurilor şcolare.

Lasa un comentariu