Șoferul care a fugit de la locul accidentului din Păcurari era căutat pentru furt. El trebuia să fie în arest la domiciliu.

Ștefan Petronel Boancă este tânărul care a fugit de la locul accidentului de azi dimineață, din zona Moara de Foc. Acesta are 18 ani și este de loc din județul Iași, din comuna Balș.

Se pare că băiatul era căutat și înainte de accident pentru mai multe infracțiuni: furt calificat și evadare. Ba mai mult, el trebuia să fie în arest la domiciliu.

La începutul lunii august 2021, magistrații de la Judecătoria Hârlău au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

Vedeți AICI cum a fugit tânărul imediat după impact.

El nu avea permis, iar mașina pe care o conducea, un Volkswagen Passat CC fusese furată din Buzău. Numerele de înmatriculare fuseseră furate din Pașcani. Acum, proprietarii autoturismului au venit la Iași să-și recupereze bunul distrus, scrie ZDI.

Conform sursei citate, Ștefan Petronel Boancă intrase în curtea, dar și în casa unor oameni pe care i-a lăsat și fără telefon, și fără 150 de euro. Banii îi luase dintr-un portofel, însă a fost atât de bun încât le-a lăsat actele proprietarilor. Mai mult, după ce le-a furat autoturismul, a închis cu grijă și porțile. Fapta s-a petrecut la 4 dimineața. Individul aflase că mașina este de vânzare după ce a citit un anunț pe OLX. Nu a cumpărat-o, ci a luat-o pur și simpl

Detalii despre accident aflați de AICI.

Lasa un comentariu