Și-a incendiat autoturismul, fugind prin lanurile de porumb pentru a nu fi prins cu țigări de contrabandă

Și-a incendiat autoturismul, fugind pentru a nu fi prins cu țigările de contrabandă. Poliţiştii de frontieră botoșăneni, în colaborare cu polițiști din cadrul IPJ Botoșani au identificat, în extravilanul localității Roșiori, județul Botoșani, un autoturism despre care existau informații că ar fi implicat în acte de contrabandă.

Soferul autoturismului suspect nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor și, în consecință, aceștia au fost nevoiti să folosească armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, trăgând mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât și către pneurile autoturismului.

Și-a incendiat autoturismul, fugind pentru a nu fi prins

Conducătorul autoturismului si-a continuat deplasarea și, pe un câmp cu vegetație abundentă, și-a incendiat autoturismul, fugind prin lanurile de porumb.

Polițiștii de frontieră sosiți la fața locului au reușit să extragă, înainte ca focul să se extindă asupra întregului autoturism, mai multe colete cu țigări de contrabandă.

Incendiul a fost stins de către pompierii de la ISU Botoșani, sosiți în scurt timp, existând pericolul extinderii acestuia în lanurile de vegetație uscată din apropiere.

În prezent, polițiștii de frontiera efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și desfășoară activități specifice în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a făptuitorilor.

Citește și Spitalul mobil din Lețcani nu se va deschide astăzi!

Lasa un comentariu