Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași: DNA și-a deschis punct de lucru la PNL Iași

Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa acuză liberalii de la Iași, că pozează în mari apărători ai legii, când, de fapt dosarele de corupție scot în evidență o ,,adevărată încrengătură de tip mafiot organizată la nivelul PNL Iași”.

Cei mai importanți șefi liberali din județ își ocupă timpul cu avocații și procurorii, cu dat declarații și participări la percheziții. Nu este o activitate normală pentru demnitari aleși de cetățeni să aibă grijă de comunitate. Ei nu mai au timp de problemele ieșenilor și sunt ignorați total la nivel central, acolo unde șefii lor de partid decid cum împart fondurile publice. […] Este Ziua Eroilor României, iar despre Iași se discută doar la nivel de corupție și corupți liberali. Toată lumea vorbește de o caracatiță care a împânzit total PNL Iași. Urmașii lui Brătianu de la Iași au devenit o rușine națională”, a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași, într-un comunicat de presă.

Senatorul Maricel Popa: Liberalii nu ar trebui să țină cu dinții de scaune

De asemenea, senatorul Maricel Popa este de părere că liberalii nu ar trebui să țină cu dinții de scaune, dar să facă loc unor oameni care pot lucra liniștiți pentru ieșeni.

Trebuie să înțeleagă că nu au fost aleși să apară în poze și filmulețe, ci să dezvolte județul și să aducă investiții pentru toți ieșenii”, a precizat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Amintim că astăzi, o echipă de procurori de la DNA Bucureşti împreună cu ofiţeri judiciarişti şi jandarmi au intrat la sediul Primăriei Iaşi, pentru a efectua percheziţii.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, a spus că probabil este vorba despre terenul de lângă cimitirul Eternitate. Se pare că a fost o reclamaţie din interiorul Partidului Naţional Liberal a unui consilier la vremea respectivă faţă de colegii săi.

UPDATE: Percheziții la Primăria Iaşi. Mihai Chirica a oferit declarații (VIDEO)