Se începe distribuţia voucherelor pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID

Se începe distribuţia voucherelor pentru persoanele vaccinate, conform Secretarului de stat la Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu. De aceste vouchere vor putea beneficia toate persoanele vaccinate cu schemă completă după 31 august.

Andrei Baciu a spus că au dreptul la vouchere doar persoanele vaccinate cu schemă completă.

„Beneficiari ai acestor acestor vouchere sunt toţi cei care se vaccinează cu schema completă din momentul în care Ordonanţa de Urgenţă care reglementează acest lucru a apărut în Monitorul Oficial (n.r.-pe 31 august). Toţi cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după ce a intrat în vigoare, cât şi cei care fac schema completă în acest moment beneficiază de aceste vouchere”, a explicat secretarul de stat.

Se începe distribuţia voucherelor

Secretarului de stat la Ministerul Sănătăţii a explicat cum pot intra în posesia vocucherelor beneficiarii lor.

„Cei care s-au vaccinat până în acest moment sau până în momentul în care aceste vouchere ajung la medicii de familie sau la centrele de vaccinare se întorc la punctul la care s-au vaccinat pentru a-şi recolta voucherele”, a precizat Baciu.

Potrivit ordinului semnat de Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii, persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocaţie de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Citește și Când are loc a doua extragere de la Loteria Vaccinării. Marele premiu este de 100.000 lei

Lasa un comentariu