Schimbări la PSD Iaşi: Cristian Stanciu a devenit omul nr. 2 în filiala judeţeană. Ce funcţii au primit Cojocaru, Cruceanu şi Balanişcu

Filiala ieşeană a PSD a avut joi reuniunea Consiliului Politic Judeţean, iar în cadrul şedinţei au fost decise şi câteva modificări în privinţa unor funcţii de conducere.

Forul de conducere al social-democraților ieșeni l-a desemnat pe liderul de grup al consilierilor județeni, Cristian Stanciu, în funcția de președinte executiv, cu caracter interimar, până la organizarea Conferinței ordinare de alegeri. De asemenea, a fost propus și validat pentru una dintre funcțiile de vicepreședinte a Organizației Județene Iași al PSD, rămasă vacantă, Bogdan Cojocaru, liderul național al tinerilor social-democrați.

”Încrederea colegilor mă onorează. Am muncit mult pentru acest partid, iar noua funcție mă obligă să îmi continui activitatea cel puțin la același nivel. PSD este cel mai important partid al țării și va trebui să redevină cel mai important partid al ieșenilor”, a spus Cristian Stanciu.

Totodată, conducerea Tineretului Social Democrat ieșean a fost preluată, interimar, de Bogdan Cruceanu, directorul Casei de Cultură a Studenților, iar la șefia Ligii Aleșilor Locali social-democrați ieșeni a fost numit Bogdan Balanișcu, liderul consilierilor municipali Iași.

”Am reactualizat și departamentele interne ale organizației, cele care trebuie să reprezinte motorul PSD Iași în ceea ce privește programele de guvernare locală. Avem nevoie de toți membrii de partid aproape, dar și de toți ieșenii care au realizat că guvernerea de dreapta reprezintă un eșec. Îi asteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să se implice în relansarea economică și socială a României”, a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Lasa un comentariu