VIDEO. Scandal uriaș la Poli Iași: „O să vă omoare lumea cu pietre! Oamenii nu sunt proști”

Chindia Târgovişte a învins cu 2-0 pe Poli Iaşi, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1, iar echipa moldavă traversează o situație extrem de grea. Ciprian Paraschiv, președintele trupei din Copou, a lansat un atac extrem de dur după un nou eșec al formației pregătite de Nicolo Napoli.

Ambele goluri ale meciului Chindia Târgoviște – Poli Iași au fost marcate Daniel Florea (31, 80), scrie prosport.ro.

Poli Iași e codașa play-out-ului Ligii 1, 14 puncte.

„E păcat. Simt că se putea obține mult mai mult de la acest meci. Chiar vreau să-i avertizez public pe cei care-și doresc răul echipei acum: o să vă omoare lumea cu pietre pentru ceea ce faceți în acest moment. În acest moment, e nevoie și de spălătoreasă la echipă. Nu știu pe cine mai au de dat afară.

Citiți și VIDEO. Autocarul Politehnicii Iași vandalizat în Păcurari

M-aș aștepta pe cei 3 portari, că să le iasă planul. Când tu renunți la doi jucători exponentiali ai Iașului, sabotajul este foarte clar. O să vă omoare lumea cu pietre, nu vă bateți joc. Nu știu dacă s-au reziliat contractele, știu că n-au fost incluși în lot, s-a mers pe varianta ori antrenorul, ori jucătorii. Trebuie să fim uniți cu toții, dacă dorim să ne salvăm. Pare din ce în ce mai evident că unii nu-și doresc acest lucru. E foarte greu. Cred în echipa, matematic se poate orice. Dar, în astfel de condiții, nu se poate face prea mult.

Singură armă pe care o avem este vestiarul. Dacă și acolo s-au băgat și fac astfel de mizerii… îmi pierd speranțele. Aș vrea să scriu o carte după un an și 3 luni de stat la Iași. Au desființat postul de președinte, sunt în preaviz. Au desființat postul ofițerului de presă, pe cel al directorului sportiv, pe cel al referentului de marketing. Au dat afară cei mai buni jucători.Nu am nicio explicație. E clar că cei din Consiliul Director și Regele Solomon… eu așa îi zic (n.red. – primarul Mihai Chirică) așa își doresc. Lumea nu e proastă și vede ce se întâmplă. Fără o reforma totală, fotbalul ieșean nu are niciun viitor”, a declarat Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași.

Lasa un comentariu