Scandal sexual în Iași! După ce și-a prins soția cu un alt bărbat în pat, a luat bâta și l-a omorât pe amant

Scandal sexual în Iași! Un ieșean în vârstă de 53 de ani este acuzat de omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie. Scandalul cu iz sexual a izbucnit după ce ieșeanul a prins-o pe iubita lui în casă cu un bărbat în vârstă de 79 de ani.

Agresorul l-a lovit de mai multe ori pe amantul iubitei sale cu o coadă de topor în cap și cu o bâtă. După loviturile primite, victima a suferit contuzii cerebrale cu fractură craniană, leziuni grave care au dus la moartea acesteia. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Valentin Mocanu. Urmează să se stabilească un prim termen al procesului penal.

Șoferul care a dărâmat un stâlp de electricitate în zona Bucium a fost reținut.

În seara zilei de 18 aprilie 2021, în intervalul orar 19:30 – 20:00, inculpatul V.M. s-a deplasat la locuința concubinei sale, F.M., din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași. Acolo, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei Ș.M., în vârstă de 79 de ani, multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranian”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Scandal sexual în Iași: După ce l-a omorât pe amant, a început să își lovească fără milă iubita

Oamenii legii au mai afirmat că, după ce l-a lăsat într-o baltă de sânge și cu capul crăpat pe bărbatul de 79 de ani, Valentin Mocanu s-a întors către iubita sa (62 de ani), pe care a început să o lovească fără milă.

În aceleași împrejurări, cu aceeași rezoluție infracțională, inculpatul V.M. a agresat-o și pe concubina sa, F.M., căreia i-a aplicat multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranio-facial, cauzându-i leziuni traumatice (echimoze, plăgi și tumefacții) care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.