Rock, nou-născutul Alinei Ceușan, este influencer încă din prima zi de viață

Alina Ceușan, cunoscuta blogăriță din Cluj, postează zilnic story-uri cu băiețelul ei. Fie că e acasă, fie că e cu treabă, acesta își face timp pentru a-l include pe bebeluș în story-urile ei zilnice.
Mămică din toamna anului trecut, Alina Ceușan postează zilnic pe Instagram. Story-urile îl includ și pe băiețelul acesteia, micuțul Rock. Aceasta povestește în videoclipuri cum este viața de mamă și își ține la curent urmăritorii, anunțându-i ce se mai întâmplă în viața ei.
Tânăra mămică se bucură de zilele în care nu este nevoită să-și părăsească casa din Cluj. „Spune Rock ce-am făcut astăzi” sunt cuvintele adresate bebelușului său. Răspunsul însă, tot ea îl oferă: „N-am făcut nimic… Am stat cu picioarele sus și n-am făcut nimic… O zi frumoasă. Mai sunt și genul ăsta de zile în care nu vrei să faci nimic și nu faci nimic și e absolut superb.”
Alina își face timp zilnic să povestescă urmăritorilor, ba chiar mai mult, le arată și cum își educă ea băiețelul. Deși Rock are doar 7 luni, când o trage de păr într-un story, acesta îi vorbește în engleză. „Let go, let it go”, sunt cuvintele pe care i le adresează bebelușului.

Editor: Andreea Doca

Lasa un comentariu