Primarul comunei Gorban a fost răpus de COVID

Primarul comunei Gorban, Dănuț Rotaru (62 de ani), a pierdut lupta cu noul coronavirus. 

El s-a aflat în fruntea comunei din 2012. Ultimele zile și le-a petrecut însă la Spitalul de Pneumoftiziologie, după ce a contractat Covid-19. De-a lungul mandatelor sale ca primar, Dănuț Rotaru a reușit să ducă la bun sfârșit mai multe proiecte, inclusiv din PNDL și fonduri europene, pentru școli, grădinițe, drumuri, parcuri de joacă pentru copii, dar și pentru păstrarea vetrei satului pentru păstrarea tradițiilor și obiceiurilor locale. 

Potrivit legii, viceprimarul va prelua atribuțiile primarului, până la organizarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, acestea se vor ține în prima jumătate a anului viitor.

Citește și Caz şocant în Baia Mare. O tânără de 18 ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc

Tânăra de 18 ani a scăpat cu viaţă, deoarece căderea i-a fost atenuată de prelata unui magazin. Cu puţin timp înainte s-ar fi certat cu colega ei de apartament. Poliţiştii încearcă acum să stabilească se s-a întâmplat mai exact.

Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului pentru ca celelate fete cu care adolescenta locuia să poată intra în casă.

Prietena fetei în vârstă de 20 de ani, a afirmat că ,,nu știe ce s-a întâmplat”, acestea împărțiau un apartament. Se pare că, recent, tânăra de 18 ani și-ar fi exprimat dorința de a se muta acasă, cu părinţii. Prietena ei s-ar fi opus. De aici ar fi pornit și certurile care au degenerat aseară, în jurul orei 19.00.

Lasa un comentariu