Prima reacție a lui Dacian Cioloș, după ce președintele l-a propus în funcția de premier

Prima reacție a lui Dacian Cioloș! După ce președintele Klaus Iohannis l-a propus pentru funcția de premier, Dacian Cioloș a reacționat, luni seara.

Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook. 

Prima reacție a lui Dacian Cioloș

Liderul USR a precizat că obiectivul lor este să scoată România din criză, precizând că pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.

Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.
Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR
”, a încheiat el. 

Pe pagina de Facebook a lui Cioloș a comentat și George Simion, liderul AUR întrebându-l pe liderul USR: “Dar cine crezi că te votează?”. La rândul său, Cioloș i-a răspuns: “Toți cei care nu sunt iresponsabili”. 

Klaus Iohannis: ,,Epidemia de COVID a fost dublată de cea a dezinformării”

Lasa un comentariu