Prima biserică din România în care s-a deschis un centru de vaccinare anti-COVID

Biserica Neagră este prima din România care îşi deschide porţile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interiorul clădirii. Un eveniment inclus în maratonul de vaccinare iniţiat de Primăria Braşov se desfăşoară, luni, la Biserica Neagră din oraș.

Persoanele care vor să se vaccineze împotriva COVID-19 vor fi primite în acorduri de orgă şi vor putea vizita gratuit lăcaşul de cult. Vaccinurile folosite sunt Pfizer şi Johnson & Johnson.

Citește și Pilonul IV: pensiile private ocupaționale. Cum funcționează și care sunt avantajele.

Primarii USR PLUS pun umărul la campania de vaccinare şi continuă evenimentele dedicate imunizării anti-COVID. Biserica Neagră din Braşov îi primeşte luni, 21 iunie, pe cei care vor să se vaccineze împotriva coronavirusului, în acorduri de orgă”, au transmis reprezentanţii USR PLUS, citați de News.ro.

Prima biserică din România – centru de vaccinare

Acesta este al nouălea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă!“, iniţiat de Primăria Braşov. „Liber la biserică!” este un eveniment dedicat enoriaşilor şi personalului ecumenic, indiferent de cult.

Cei care se imunizează vor putea vizita gratuit Biserica Neagră şi vor putea asista la concerte de orgă. În Marea Britanie, bisericile şi-au deschis porţile pentru imunizări încă de la sfârşitul anului trecut, iar în Sicilia, Italia, din luna aprilie a acestui an.

Citește și Bărbat devorat de crocodilii pe care obișnuia să-i hrănească cu câini.

Bărbat devorat de crocodilii pe care obișnuia să-i hrănească cu câini! Un lucrător de la un sit minier din Indonezia care avea obiceiul de a hrăni crocodilii a fost ucis de reptile, a informat luni un oficial local. Incidentul a avut loc pe insula indoneziană Belitung.