Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului României, luni

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa Parlamentului României luni, conform deputatului PNL Pavel Popescu.

Potrivit acestuia, intervenția lui Zelenski în Parlamentul României va avea loc luni seară.

„Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția Președintelui Zelenskyy, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare”, a scris Popescu pe Facebook.

Tot săptămâna viitoare, în 6, respetiv 7 aprilie, președintele Ucrainei ar urma să se adreseze și Parlamentului Irlandei și Parlamentului elen.

De la invazia Rusiei în Ucraina, în 24 februarie, Zelenski a făcut un tur de forță, având intervenții video în parlamentele mai multor state, între care Marea Britanie, Canada, SUA, Germania, Italia, Israel, Polonia, precum și în Parlamentul European. De asemenea, el a avut o intervenție și la summitul extraordinar al NATO de săptămâna trecută, la care a luat parte și președintele american Joe Biden.

Citește și Câteva ucrainence au deschis o afacere de succes în România. Comenzile au fost oprite temporar din cauza numărului mare de solicitări

Lasa un comentariu