Premierul Florin Câțu confirmă: Costel Alexe nu a luat notă de trecere. A fost un ministru de nota 3,8!

În ședința de miercuri a Guvernului a fost prezentat un raport cu privire la activitatea fostului executiv, condus de Ludovic Orban. Noul premier a confirmat ceea ce românii au simțit deja pe pielea lor: doar 34% din promisiunile făcute și asumate au fost și îndeplinite de fostul Guvern. 

Este foarte puțin pentru un Guvern care se dorește european, dar care a avut grijă doar de imagine și de oamenii de partid. În analiza făcută de actualul premier pentru anul 2020, fostul ministru al mediului, Costel Alexe, este catalogat cu îndeplinirea a 38% din programul asumat.

”Ce așteptări să avem de la el, când, ca ministru nu a reușit să implementeze decât 38% din ceea ce și-a propus. Ne amintim cu toții că era zilnic în presă cu diferite teme, dar în realitate, nu făcea mai nimic pentru români. Și nu o spune un adversar politic, nu o spune PSD, ci chiar colegul lui de partid și de Guvern. Probabil că și colegii lui de la București și-au dat deja seama și încep să îl cunoască pe adevărat Costel Alexe: incompetent, corupt, ranchiunos, pentru care primează interesul propriu. După cum ne-a arătat DNA, în perioada în care a fost ministru, a făcut însă multe pentru el și familia lui. Să nu reușești să faci măcar jumătate din ceea ce ai promis românilor arată gradul de incompetență al acestui personaj toxic”, a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași

Printre ”reușitele” fostului ministru al mediului se numără: defrișarea pădurilor Bârnova-Dobrovăț, proceduri de infringement de la Comisia Europeană pentru tăierile ilegale de păduri și pentru poluarea atmosfericăamânarea punerii în funcțiune a programului SUMAL de urmărire a lemnului sau emiterea unui număr uriaș de avize pentru transportul de lemne.

Comunicat de presă PSD Iași

Lasa un comentariu