Polițiștii Serviciului Rutier Iași organizează activități de control în trafic în perioada 7-13 iunie

În perioada 7-13 iunie 2021, la nivel naţional sunt organizate activități de control în trafic, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, ieri, 7 iunie, polițiștii Serviciului Rutier Iaşi au acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența alcoolului/substanțelor psihoactive, precum și pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

În urma activităților, a fost depistat un conducător auto, angajat al unei firme de transport persoane, care nu a eliberat bilete de călătorie pentru 4 călători pentru ruta de deplasare a acestora. Acesta a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 9.000 lei conform H.G. nr. 62/01.02.2012.

Acţiunile rutiere preventive continuă pe parcursul întregii săptămâni.

activități de control în trafic

Şoferul autoturismului Mazda care a provocat accidentul de duminică din Bucium a fost reţinut.

Şoferul autoturismului Mazda care a provocat accidentul de duminică din Bucium a fost reţinut, conform ziaruldeiasi. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, la data de 06 iunie a.c., în timp ce ar fi condus un autoturism pe Şoseaua Bucium din mun. Iaşi, bărbatul nu ar fi păstrat dinstanţa faţă de autoturismul din faţa sa.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a doi pasageri din cele două autoturisme. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind pozitive. Astfel, conducătorul auto care ar fi acroşat auto din faţa sa avea o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Lasa un comentariu