Performață incredibilă: În topul liceelor la nivel naţional, pe primul loc Colegiul “Naţional”, iar pe cinci Colegiul “Costache Negruzzi”

Performață incredibilă pentru două colegii din judeţul Iaşi, care au intrat anul acesta în topul unităţilor de învăţământ în funcţie de notele obţinute la examenul de bacalaureat. 

Colegiul Naţional Iaşi s-a clasat pe primul loc în țară dintr-un număr total de 1452 de unități de învățământ, având o medie generală de 9,34, în examen intrând 141 de candidați. Pe locul cinci s-a clasat Colegiul Naţional “Costache Negruzzi”, Iaşi, care a avut o medie generală de 9,19, în examen intrând 152 de candidați.

Performață incredibilă. Topul liceelor la nivel naţional

Conform edupedu.ro pe primele cinci poziţii se situează următoarele colegii:

  1. Colegiul Naţional Iaşi – media 9,34 – 141 de candidaţi
  2. Colegiul Naţional “Sfântul Sava”, Bucureşti – 9,25 – 233 de candidaţi
  3. Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”, Cluj-Napoca – 9,25 – 82 de candidaţi
  4. Colegiul Naţional “Andrei Şaguna”, Braşov – 9,21 – 169 de candidaţi
  5. Colegiul Naţional “Costache Negruzzi”, Iaşi – 9,19 – 152 de candidaţi

Citește și Poveştile celor șapte absolvenți din judeţul Iaşi care au obținut media 10 la bacalaureat

Poveştile de succes ale zeciştilor din judeţul Iaşi. “Ziarul de Iaşi” a reuşit să obţină o serie de reacţii de la zeciştii de anul acesta de la examenul de bacalaureat. Mai jos citiţi poveştile lor.

Răileanu Iustina-Mădălina – Colegiul „Negruzzi” Iași. „Mă numesc Mădălina, am 18 ani, sunt din Târgu Frumos și am învățat la Colegiul Național ‘C. Negruzzi’ Iași pe perioada liceului. Pot să vă spun că la liceu m-am acomodat destul de greu în clasa a noua, deoarece m-am mutat cu sora mea într-un oraș nou, nu cunoșteam nici profesorii și nici colegii, dar am avut noroc de părinții care m-au susținut tot timpul.

Lasa un comentariu