Parchetul General a preluat un dosar cu o fetiţă din Iaşi agresată sexual. Autorul ar fi fost tot olandezul

Parchetul General a preluat, joi, un dosar din 2016, de la Iaşi în care o fetiţă ar fi fost agresată sexual de un bărbat, iar primele indicii ale anchetatorilor arată că făptaşul ar fi tot olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, minora de 11 ani din Dâmboviţa.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că procurorii Parchetului General vor prelua un dosar de la Iaşi, de agresiune sexuală. Este vorba despre o fetiţă care ar fi fost agresată, în 2016, de un bărbat.

Primele indicii arată că ar fi vorba tot de olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, arată aceleaşi surse. Fetiţa din Iaşi, urmează să fie audiată.

La acel moment, fetiţa avea 8 ani.

„În iunie 2016 a fost o minoră de 8 ani, din comuna Horleşti, care a fost de agresata sexual de un barbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populaţiei pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se afla dosarul se afla la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

BZI.ro a prezentat, în exclusivitate imagini de pe camera de supraveghere care indică suspectul din 2016.

Se presupune că bărbatul din imagini ar fi olandezul. După fizionomie, persoana surprinsă de camere seamănă, într-adevăr, cu agresorul Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa.

(Sursa: Mediafax.ro)

Lasa un comentariu