O fetiță 5 ani a dispărut de acasă. Peste 140 de polițiști, jandarmi și un eclicopter, în operațiunea de căutare

O fetiță 5 ani și 7 luni ani, din comuna Săgeata, a dispărut de acasă. Copila ar fi ieșit din curtea locuinței joi seara, în jurul orei 21:30, și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. La căutarea acesteia participă circa 140 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, precum şi voluntari din localitate, dar şi din afara judeţului. Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzau, Ane-Mari Vrapciu, a declarat la Digi24 că un eclicopter va survola zona.

Potrivit reprezentanţilor IJP Buzău, la momentul dispariţiei fetiţa era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului şi era desculţă. Aceasta are 1 m înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi căprui, ten alb, este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume.

O fetiță 5 ani a dispărut de acasă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, Ane-Mari Vrapciu, a declarat vineri că acţiunile de căutare s-au derulat de tot parcursul nopţii trecute, fiind angrenat inclusiv un câine de urme, iar, întrucât locuinţa fetei se află la aproximativ 50 de metri de albia Râului Buzău, s-a intervenit inclusiv cu bărci pneumatice, potrivit Agerpres.

Se aşteaptă sosirea unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care va survola zona în speranţa găsirii fetiţei.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: Digi24

Lasa un comentariu