Mirela Vaida, atacată în direct cu o piatră. Ratingul emisiunii a explodat în doar câteva minute de la incident

Mirela Vaida, gazda emisiunii Acces Direct, a dat lovitura în audiențe după ce a fost atacată în direct. Ratingul emisiunii a explodat în doar câteva minute, potrivit Capital.ro.

La începutul emisiunii de vineri, 19 martie, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost atacată de o femeie dezbrăcată, care a intrat în fugă pe platoul emisiunii și a aruncat cu o piatră spre prezentatoare. Conflictul a fost aplanat de colegii Mirelei, care au scos-o cu forța din încapere pe femeia recalcitrantă.

Imediat după incident, audiența emisiunii a explodat, ajungând la o audiență de peste 12 puncte de rating pe segmentul de public național, de aproape 3 ori mai mare decât avea în jur de ora 17.00 când a debutat emisiunea. Maximum a fost atins după ora 18.15, când s-au înregistrat 12,5 puncte de rating pe segmentul de public național, mult peste orice alt post TV în acel moment, conform Capital.ro.

Mii de oameni care privesc această emisiune au pornit o întreagă dezbatere pe mediile sociale, întrebandu-se dacă incidentul a fost o înscenare menită să sporească audiența. Mirela Vaida a declarat prin intermediul unei aplicații că întâmplarea nu a fost regizată și că femeia ar fi intrat pe o ușă laterală care nu era păzită.

Editor: Daniela Mocanu

Lasa un comentariu