Minoră de 14 ani și-a pus capăt zilelor, în urma participării la un joc online

O fetiţă de 14 ani din localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani, s-ar fi sinucis duminică seară, ea fiind găsită moartă într-o anexă a locuinţei, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, părinții acesteia sunt plecați la muncă în străinătate, iar fata alături de un frate de-al său se aflau în grija unui unchi.

„În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă necropsia”, a precizat Valeriu Chihaia.

Primarul comunei Coţuşca, Constantin Viorel Ciobanu, susţine că există informaţii potrivit cărora gestul fetei ar fi survenit în urma participării acesteia la un joc online.

„Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta”, a spus primarul din Coțușca.

Constantin Ciobanu a menționat că fetiţa provine dintr-o familie cu o stare materială bună.

„Familiile, şi părinţii, şi unchii, sunt oameni cu bunăstare, nu oameni dintr-o categorie socială mai scăzută. E destul de neplăcut”, a mai declarat Ciobanu.

Sursa: g4media.ro

Citește și O femeie lovită și strânsă de gât de o lucrătoare vamală în PTF Siret

Lasa un comentariu