Membru AUR prins cu un plic ce ar conține droguri

Un membru al partidului parlamentar AUR a ajuns la poliție direct din Parlament, după ce angajații SPP de la filtrul de securitate au găsit asupra lui un pliculeț cu substanță verde care miroasea a marijuana.

Bărbatul, un apropiat al liderului AUR, s-a pronunțat public pentru legalizarea consumului de marijuana. Acesta lucrează la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator.

Secția 17 de Poliție a fost chemată de urgență în Parlament, în cursul zilei de joi, după ce membrul partidului AUR a fost depistat cu un plic ce ar conține droguri.

Substanța găsită a fost trimisă la laborator, unde urmează să fie expertizată.

Deocamdată nu s-a deschis niciun dosar penal în acest caz, însă dacă se dovedește că plicul în cauză conține droguri, membrul AUR riscă dosar penal pentru deținere ilegală de droguri pentru consum propriu, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Bărbatul a fost ridicat din Parlament și a fost dus la Secția 17 pentru audieri.

Sursa: DiGi24

Citește și Palatul Parlamentului, în topul științific al celor mai frumoase 50 de clădiri din lume

De-a lungul timpului, stilurile arhitectonice ale celor mai cunoscute clădiri din lume – de la Taj Mahal până Catedrala Notre Dame și Burj Al Arab – au impresionat generații întregi. Este dificil să compari însă aceste bijuterii arhitecturale. Cum să stabilești un clasament al celor mai frumoase clădiri din lume?

Un site britanic, RoofingMegastore, s-a gândit să folosească un criteriu științific – „numărul de aur” – pentru a le compara arhitectura.

Ce este, de fapt, numărul de aur? Este un număr care se numește și phi (φ) și este de forma 1,61803398875… (numărul de zecimale fiind infinit). Se consideră că acest număr este expresia armoniei și frumuseții proporțiilor în artă. L-a descoperit matematicianul grec Euclid, cu 300 de ani înainte de era noastră. El i-a dat o definiție. Acest număr ar fi cel al proporțiilor ideale. Li s-a spus chiar „proporții divine” și ar fi un etalon al fumuseții. Geometric, poate fi reprezentat prin „dreptunghiul de aur”.

leave a reply