Mama găsită moartă în casă, lângă fiul ei spânzurat. Băiatul a lăsat un ultim mesaj pe Facebook: ”Jocul s-a sfârșit!”

Dublă tragedie într-o familie din Constanța. Un băiat de 18 ani și mama lui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau. Vestea morții celor doi i-a luat prin surprindere pe vecini, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa lor, potrivit observatornews.

”Sigur că îi cunosc. Numai cuvinte de laudă. Un copil educat, respectuoasă și ea. Nu știm ce s-a întâmplat”, a spus o vecină a celor doi.

Citiți și Două grupări de contrabandişti, destructurate la Iaşi.

Polițiștii au intrat în apartamentul celor doi după o prietenă a profesoarei a sunat la 112 și a anunțat că aceasta nu mai răspunde la telefon și nici la ușă de joi seară.

”Jocul s-a sfârșit”, ultimul mesaj postat pe Facebook

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

Odată ajunși în apartament, polițiștii au constatat că băiatul era spânzurat de o țeavă metalică iar mama lui, în vârstă de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere.

Citiți și Accident cu două persoane rănite la Târgu Frumos.

”Jocul s-a sfârșit”, ultimul mesaj postat pe Facebook de băiatul profesoarei
O vecină le-a povestit jurnaliștilor că băiatul ar fi lăsat un mesaj pe Facebook înainte de a-și lua viața.

Surse apropiate celor doi spun că mama și fiul s-au sinucis în urma unei depresii post-Covid. Băiatul și bunica acestuia ar fi fost infectați cu coronavirus. Bunica a murit, iar băiatul s-a recuperat, însă ar fi avut apoi probleme cu depresia.

Lasa un comentariu