Ludovic Orban, la Iași: ”Mihai Chirica și Costel Alexe sunt nevinovați”

Sâmbătă, fostul premier Ludovic Orban și Florin Cîțu au fost prezenți la conferința de alegeri a liberalilor ieșeni. Aceștia fac un periplu prin Moldova în încercarea de a obține sprijinul filialelor locale la alegerile care vor avea loc în toamnă.

Întâlnirile au fost programate să înceapă de la ora 14 la Teatrul Naţional. Primul care a ajuns a fost Florin Cîțu. El a declarat că sunt bani pentru zona Moldovei!

În cadrul discursului pe care l-a avut, șeful PNL a precizat că este convins că primarui Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Costel Alexe sunt nevinovaţi.

Sunt convins că Mihai Chirica și Costel Alexe sunt nevinovați

Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, a intrat în sală la un minut după ce Florin Cîțu și-a început discursul.

Chiar dacă nu sunt prezenţi în sală, vreau să-i salut şi pe Costel Alexe şi pe Mihai Chirica. Sunt convins că sunt nevinovaţi şi aştept cu nerăbdare dar şi cu încredere ca instanţa să le facă dreptate şi să arate care este adevărul”, a afirmat liderul PNL Ludovic Orban.„, a spus Ludovic Orban în debutul discursului, în aplauzele celor din sală.

Amintim că Mihai Chirica este vizat în mai multe dosare. De asemenea, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, fostul ministru al Mediului Costel Alexe este cercetat într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi instigare la delapidare.