Liviu Dragnea, atac dur la PSD: ”Praf, partid de operetă conduși de lași”

Liviu Dragnea, atac dur la PSD! Liviu Dragnea a declarat joi, după ce a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, că va intra în politică dacă va mai avea cu cine şi pentru cine. El susţine că PSD este un partid “praf” şi “fără personalitate”.

“Eu voi intra în politică dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine. PSD nu e condus, este în buzunarele SRI. Nu aţi văzut că lor li se dă voie doar să vorbească la Meteo”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, atac dur la PSD

Întrebat cum găseşte PSD la ieşirea din penitenciar, Dragnea a răspuns: “Praf”. “Un partid fără personalitate”, a completat fostul preşedinte al PSD.

“Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat. Mi s-a cerut insistent în ultimele luni ca, la instanţă, când se va judec liberarea să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce nu am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic. Din păcate, nu există Opoziţie, PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt”, a susţinut Dragnea.

“Sper să găsesc soluţii să îmi revin. Voi munci la firma fiului meu”, a completat fostul preşedinte al PSD.

Lasa un comentariu