LIVE: Pompierii români au sosit din Grecia. În acest moment, are loc ceremonia de bun venit!

Pompierii români au sosit din Grecia. În acest moment, are loc ceremonia de bun venit!

Citește și Premierul grec, mesaj emoționant pentru România și celelalte 21 de țări care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia

Mesaj emoționant pentru România și celelalte 21 de țări care ajută la stingerea incendiilor: „Vă mulțumim că ați stat alături de Grecia în aceste vremuri dificile”.

Primul ministru al Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a transmis un mesaj de mulțumire, în mediul online, celor 22 de țări care au trimis ajutor pentru combaterea incendiilor din Republica Elenă. În Grecia, România a trimis 108 pompieri cu 22 de autospeciale.

Mesaj emoționant pentru România și celelalte 21

În numele poporului grec, aș dori să-mi exprim recunoștința sinceră tuturor țărilor care au trimis asistență și resurse pentru a ajuta la combaterea incendiilor. Vă mulțumim că ați stat alături de Grecia în aceste vremuri dificile”, a scris pe Twitter Mitsotakis duminică seară.

Cele 22 de țări includ 11 membri UE (Austria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Franța, Germania, Polonia, România, Slovacia, Spania și Suedia) plus Egipt, Israel, Kuweit, Moldova, Qatar, Serbia, Elveția, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit și Statele Unite.

Lasa un comentariu