La USAMV s-a deschis încă un flux de vaccinare fără programare

La USAMV s-a deschis încă un flux de vaccinare fără programare. Începând de astăzi, 12 mai 2021, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu De La Brad” (USAMV) din Iași, s-a deschis încă un flux de vaccinare destinat persoanelor care doresc să se vaccineze fără programare.

Programul de funcționare este 8.00-20.00, iar serul administrat este Pfizer/BioNTech. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să se prezinte la acest centru cu cartea de identitate sau cu pașaportul. De asemenea, la centrul de vaccinare de la USAMV continuă și administrarea serului AstraZeneca.

La USAMV s-a deschis încă un flux de vaccinare fără programare

Reamintim că persoanele care doresc să se vaccineze fără programare se pot prezenta și la Casa de Cultură a Studenților Iași, Sala Unirii-Cinema VictoriA și Centrul de vaccinare de tip drive-thru din parcarea centrului comercial ERA din Iași

În perioada 14-16 mai 2021, la Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, va fi organizat încă un maraton pentru vaccinarea populației impotriva Covid-19.

Citește și Peste 4.000 de vaccinări pe zi în Iași. Sunt și centre fără programare.

Peste 4.000 de vaccinări pe zi în Iași! În ultimele zile, numărul persoanelor vaccinate în centrele din Iaşi s-a menţinut peste 4.000 în 24 de ore. Spre exemplu duminică, 9 mai, au fost imunizate 4.141 de persoane. Dintre acestea, 1.743 au primit doza I a vaccinului şi 2.398 de persoane au primit a doua doză.

De sâmbătă, ieşenii care vor să se vaccineze direct în maşinile lor pot să meargă la centrul de vaccinare drive-thru în parcarea complexului ERA. În prima zi de vaccinare aici au fost imunizate 300 de persoane, iar în a doua 465 de persoane.

Vaccinarea cu AstraZeneca se poate face si fara programare. Incepand de vineri, 16 aprilie, cei care vor sa se vaccineze cu AstraZeneca o pot face pe loc, fara a mai fi nevoie de programare. Exista o veste buna si pentru cei care asteapta sa se vaccineze cu Pfizer si Moderna: platforma de programare a fost optimizata, iar acum se poate vedea atat pozitia in lista de asteptare, cat si capacitatea de vaccinare a centrului respectiv, dupa cum anunta autoritatile.

Lasa un comentariu