Jumătăți de mașină după o coliziune în lanț între Lețcani și Podu Iloaie

Traficul s-a desfășurat cu mare dificultate astăzi între Lețcani și Podu Iloaie. Trei mașini au fost impicate într-un accident, toate autoturismele fiind grav avariate. Una a ieșit în decor, iar alta zace în mijlocul străzii fără partea din față. În plus unul dintre șoferi era băut.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare între mașini. Între Lețcani și Podu Iloaie, pe sensul de mers dinspre Iași, șoferul unei Skoda s-a apropiat prea mult de Skoda din fața sa pe care a lovit-o. Mașina tamponată a ricoșat pe sensul opus și s-a izbit frontal de un Ford care circula regulamentar.

Toți șoferii impicați în accident au fost testați cu alcootestul și s-a descoperit că unui dintre ei avea alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat. ”Am băut azi noapte, apoi m-am trezit și m-am dus la serviciu”, a spus șoferul prins băut.

Mai multe informații aici.

Citește și Ședința de CJ: Strategia de modernizare a drumurilor județene a fost adoptată în unanimitate.

Președintele Costel Alexe a deschis ședința CJ spunând că Iașul „a trecut pe lângă dezastru”, după evenimentul de aseară de la Spitalul de Copii.

După ce a adresat mulțumiri personalul medical și detașamentelor ISU care au acționat marți seara la Spitalul de Copii, Costel Alexe a început dezbaterea proiectelor de pe ordinea de zi.

Lasa un comentariu