Inima cardiologul Raluca Arhiri de la Spitalul Sf. Spiridon a încetat să bată

Doliu pentru Spitalul Sf. Spiridon, dar și pentru lumea medicală ieșeană. S-a atins din viață medicul primar cardiolog, Raluca Arhiri.
Potrivit medicilor ce o aveau în evidență, Raluca Arhirii suferea de o afecțiune cardiacă severă.
Prof. dr. Diana Cimpoeșu a menționat faptul că medicul cardiolog a mai fost resuscitat în unitatea medicală de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în urmă cu 5 ani. În ultimii 2 ani recuperarea sa a fost aproape completă.

”Un om cu suflet mare”, a transmis Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi

„Familia mare și frumoasă a Spitalului Clinic Județean de Urgentă Sf. Spiridon Iaşi a pierdut ieri un membru important, domnişoara dr. Raluca Arhirii, medic primar cardiologie, un profesionist adevărat, un om cu suflet mare și cu dragoste pentru pacienți, colegi și spital. E greu pentru toți cei care au cunoscut- o și îndrăgit- o să acceptăm că Raluca nu va mai răspunde la orice chemare profesională zi și noapte, cu devotament și pasiune, cu credință și blândețe așa cum a făcut vreme de două decenii pentru pacienții aflați în suferință, pentru colegii care au apreciat- o și au sperat până în ultima clipă că inima ei de cardiolog cu suflet mare va continua să bată! Lumina veșnică și Dumnezeu să te odihnească, domnişoara Doctor!”

Editor: Doinița Nicoleta Bres

Lasa un comentariu