În Târgul Mureș, un autobuz a luat foc în mers

Momente de panică în Târgu Mureș, după ce un autobuz a luat foc în mers.

Flăcările uriașe au cuprins partea de la motor, iar șoferul a încercat să potolească vâlvătaia cu un extinctor, până să primească ajutor prin 112. Incidentul s-a petrecut marți dimineață, o oră la care cei mai mulți folosesc mijloacele de transport în comun și, de obicei, acestea sunt pline.

În Târgul Mureș, un autobuz a luat foc în mers

Alarma s-a dat marți dimineață, puțin după ora opt, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oră. După ce pasagerii au coborât la ultima stație, șoferul și-a dat seama că este ceva în neregulă la autobuz și a decis să se îndrepte spre garaj. Nu a mai ajuns, pentru că în scurt timp au izbucnit flăcările, în mers. Norocul a făcut ca nimeni să nu mai fie în mijocul de transport în comun.

Șofer: ”Cred că filtrul de particule, nu știu încă. Nu am avut probleme niciodată. Cu două stingătoare am încercat să sting, nu am reușit. În stație au coborât oamenii, aici nu era nici un călător.”

Sursa: Știrile PROTV

Citește și FOTO: Procuror polonez, fotografiat complet dezbrăcat într-un magazin. Plecase să își cumpere alcool

Un procuror din Polonia riscă să fie concediat după ce a fost fotografiat complet dezbrăcat, în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin din Swidnica, oraș din sud-vestul țării, potrivit Daily Mail.

Lasa un comentariu