În locul lui Costel Alexe, președinte la PNL Iași va fi Alexandru Muraru

În locul lui Costel Alexe, președinte la PNL Iași va fi Alexandru Muraru. Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că Biroul Executiv al partidului a decis ca funcția de președinte al organizației Iași să fie preluată, interimar, de către deputatul Andrei Muraru. 

Acesta este prim-vicepreședinte al PNL Iași și va conduce filiala după suspendarea din funcții a lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Ludovic Orban a explicat că aceste funcții sunt alese și că există prezumția de nevinovăție. 

Până la urmă decizia de a considera pe cineva vinovat o ia instanța până la finalul procesului. Până atunci există, într-adevăr, semne de întrebare. Acesta este motivul pentru care cei doi colegi vor fi suspendați din toate funcțiile din partid până la terminarea procesului”, a afirmat Orban, în urmă cu o săptămână.

Amintim că Costel Alexe este anchetat de DNA în mai multe dosare și a fost implicat în o serie de scandaluri publice legate de numiri în funcții la Apele Române. Costel Alexe și Mihai Chirica s-au suspendat doar din funcțiile politice din PNL, nu și din cele administrative, de președinte al CJ Iași, și, respectiv, primar al municipiului Iași. 

Citește și COSTEL ALEXE s-a autosuspendat din funcția de președinte al organzației județene PNL Iași.

Lasa un comentariu