„În Franța era răpită şi violată zile în şir”. Comentariul făcut de un consilier județean PSD, care acum riscă să fie exclus din partid

Comentariul care a șocat pe toată lumea. Un consilier județean PSD Vrancea şi-a cerut scuze public de la primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce a spus că, dacă agresiunea reclamată de aceasta s-ar fi întâmplat în Franţa, „era răpită şi violată zile în şir”.

Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași: DNA și-a deschis punct de lucru la PNL Iași.

Comentariul scris de Ioan Micu pe contul lui Clotilde Armand.

Comentariul șocant: S-a propus excluderea acestuia din partid

Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea, a propus excluderea acestuia din partid. CNCD s-a autosesizat în acest caz.

Doamnă Clotilde Armand, numele meu este Ioan Micu şi doresc să îmi prezint, sincer, scuze pentru cuvintele nedemne postate la adresa dumneavoastră într-un comentariu pe Facebook. Nu există nicio circumstanţă atenuantă pentru gravitatea cuvintelor folosite, chiar dacă au fost sub forma satirică, vreau să ştiţi că sunt printre semnatarii petiţiei de castrare chimică a violatorilor, nu înţeleg ce a fost în mintea mea când am făcut acel ruşinos comentariu. Încă o dată îmi prezint mii de scuze pentru doamna, soţia, mama, omul Clotilde Armand! Vă mulţumesc! ”, transmite Ioan Micu.

Scandal sexual în Iași! După ce și-a prins soția cu un alt bărbat în pat, a luat bâta și l-a omorât pe amant.

,,Sunt un om simplu de la ţară”

Acesta a recunoscut că este un om simplu de la țară și mai alte multe greșeli de corectat.

Vă rog din tot sufletul iertaţi-mă şi nu am rugămintea din considerente politice, nu au valoare foarte mare. Sunt un om simplu de la ţară dar în faţa conştiinţei mele, a soţiei mele, şi a copiilor mei trebuie sa mi corectez greşeala, pentru că toată viaţa mea am construit-o în jurul Dreptăţii, a Adevărului şi a Binelui căile exprimate de Platon în Republica, vă mulţumesc pentru înţelegere”, a încheiat consilierul județean PSD Vrancea.

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunțat că a fost agresată în trafic, într-o postare pe Facebook, publicată miercuri dimineață.