În cazul fetiței arse din Arad, specialiștii au reușit să îi recompună chipul

Apar noi detalii în cazul fetiței arse din Arad, specialiștii au reușit să îi recompună chipul.

„O persoană care plimba câinele a constatat că îi adusese căţelul practic laba picioului. Persoana a crezut iniţial că e vorba de o păpuşă, apoi a plecat acasă, s-a gândit «dacă era un picior de om», ceea ce s-a dovedit că aşa era, aparţinea unei persoane, şi a anunţat poliţia, care a constatat existenţa cadavrului”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru MEDIAFAX.

Apar noi detalii în cazul fetiței arse din Arad

Potrivit România Tv, procurorii care se ocupă de caz au audiat deja mai mulți oameni, printre care și pe bărbatul care a găsit cadavrul.

Se pare că fetița ar fi avut între 5 și 6 ani și ar fi fost omorâtă în ultimele 48 de ore, mai mult de atât legiștii ar fi găsit urme de lovituri la cap, iar fata a fost chinuită și arsă. În urma necropsiei, legiștii au descoperit că fetița, care a avut un sfârșit crunt, are șase ani. Criminaliștii au ridicat probe ADN de la fața locului pentru identificarea copilei.

Ulterior, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei. Anchetatorii au acum mai multe șanse în a identifica victima.

Specialiștii vor realiza profilul genetic al victimei în urma recoltării de probe biologice.

Citește mai departe pe alephnews.ro.

Sursa foto: romaniatv.net

Citește și Capelele cimitirelor din Iaşi sunt pline până la refuz

Lasa un comentariu