Iaşul, invadat de droguri. Încă o captură de 100 de kilograme de marihuana.

In cursul zilei  de astăzi procurorii DIICOT IASI au prezentat  la Tribunalui Iași o propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc pe acest  individ care locuiește in municipiul Roman județul Neamț la care in cursul serii precedente au descins  ofiterii antidrog  de la Brigada de Combatere a Criminalității Iasi.

Cu ocazia perchezitiei domiciliare au ridicat peste 100 de kilograme de canabis.  Traficantul era unul dintre cei mai abili infractori specializați în acest tip de infracțiuni din sfera crimei organizate,  foarte  puține persoane  cunoscând  despre activitatea acestuia. Acesta alimenta cu marijuana (canabis) mai multe județe din zona Moldovei, în principal dealerii din municipiul Iași.

Din actul de sesizare al procurorilor DIICOT rezultă că acesta in vara anului 2019 ar fi creat  mai multe culturi indoor de canabis din care a obținut impresionanta cantitate de droguri, locația acestor culturi, precum și zona  de depozitare a drogurilor  fiind pe raza  comunei  Icusesti județul Neamț,  departe de ochii oamenilor, dar mai ales  al autorităților. 

Drogurile au fost capturate de către ofițerii de la Crimă Organizată înainte ca traficantul să apuce să le tranzacționare celorlalți dealeri de pe piata. In seara zilei de 13 noiembrie 2019, procurorii DIICOT l-au reținut pe acesta,  în momentul  de față fiind prezentat Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri.

Dealerul de droguri se numește Maties Vlad Andre (35 ani). Era unul dintre cei mai mari distribuitori de droguri din zona Moldovei, fiind filat de catre politisti de o buna perioada timp.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu