(Foto) Ţigarete de contrabandă transportate cu taxiul

Ţigarete de contrabandă transportate cu taxiul! Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care transporta în bagajele personale 2000 de ţigarete de contrabandă.

În data de 11 iulie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea Mihăileni un autoturism tip taxi, înmatriculat în România, în care se afla ca pasager cetăţeanul român M.D., în vârstă de 37 de ani.

Ţigarete de contrabandă transportate cu taxiul

Într-un bagaj aflat în autoturism poliţiştii de frontieră au observat mai multe pachete cu ţigări. Tânărul a declarat că bagajul îi aparţine, ţigările fiind achiziţionate din localitatea Siret pentru consum propriu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 1000 de lei fiind indisponibilizată.

Citește și Autoturism furat din Spania şi certificat de înmatriculare furat din Germania descoperite la controlul de frontieră.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au reținut un autoturism marca Toyota C-HR care figura în bazele de date ca fiind furat din Spania. Certificatul de înmatriculare al acestuia figura în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Lasa un comentariu