Fetiţă de 13 ani, dispărută de acasă

O fată de 13 ani din Tg. Jiu e dispărută de acasă. Roberta Gabriela Codinoiu e căutată de Poliţie, părinţii alertând autorităţile marţi seara.

„La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

(Sursa: Observator.tv)

Lasa un comentariu