Femeie de 86 de ani, violată și jefuită de un tânăr de 27 de ani. Suspectul ar fi furat și o drujbă de la un vecin

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din localitatea băcăuană Blăgeşti este cercetat pentru infracţiunile de tâlhărie şi viol, fiind suspectat că a violat şi jefuit o bătrână de 86 de ani şi că a furat o drujbă din magazia unui consătean.

Faptele au avut loc în condiţiile în care pe numele suspectului există un mandat de arest la domiciliu într-un dosar în care este cercetat pentru furt calificat, transmite News.ro.

„La data de 12 martie, poliţiştii din Blăgeşti s-au sesizat din oficiu despre faptul că o bătrână de 86 ani, din localitate, ar fi fost agresată în locuinţa sa de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras o sumă de bani. Din cercetările efectuate a reieşit că, în noaptea de 11 spre 12 martie, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuinţa bătrânei şi, prin exercitare de acte de violenţă, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta şi i-ar fi sustras suma de 250 lei şi un telefon mobil. În urma activităţilor de investigare desfăşurate, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei bănuite de comiterea faptelor, respectiv, un tânăr de 27 de ani, din localitate, persoană aflată în măsura preventivă a arestului la domiciliu”, informează, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, printr-un comunicat dat publicităţii.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în aceeaşi noapte suspectul a intrat şi în curtea unui consătean de la care a furat, dintr-o magazie, o drujbă în valoare de 2.000 de lei. Obiectul a fost recuperat şi înapoiat proprietarului.

Faptele au avut loc în condiţiile în care pe numele suspectului există un mandat de arest la domiciliu într-un dosar în care acesta cercetat pentru furt calificat, din locuinţe, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei.

Lasa un comentariu