Femeia găsită într-un sac de gunoi, cu o funie la gât, este în continuare la Terapie Intensivă

Femeia de 40 de ani găsită înfăşurată într-un sac de gunoi în scara unui bloc din Suceava este în continuare la Terapie Intensivă. Medicii spun că este un miracol că mai este în viaţă, după ce a fost bătută până la leşin.

Victima este internată în Spitalul Județean Suceava, dar prognosticul este rezervat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, dar ancheta se poate extinde, iar acuzațiile pot fi de tentativă de omor.

Citește și Ploile și furtunile au făcut ravagii în țară!

Femeia găsită într-un sac de gunoi, cu o funie la gât

Victima, care are statura și înfățișarea unui copil, a trecut printr-o adevărată tortură, luni după-amiază, spun polițiștii. Avea la gât o funie, iar mâinile și picioarele erau și ele strâns legate tot cu o sfoară. Punga de gunoi, în care a fost băgată, era legată tot cu o sfoară.

Femeia, care are grad de handicap de gradul I, locuiește cu mama și fratele mai mic, într-un apartament. Mama victimei, o femeie în vârstă de 62 de ani, este chiar asistentul personal al femeii agresate. Fratele ei, în vârstă de 37 de ani, este și el în evidența Asistentei Sociale, cu handicap de gradul II.

Din primele cercetări, reiese că cei doi au bătut-o pe victimă și au vrut să scape de ea.

Un bărbat şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură, după care a dormit două nopţi alături de ea.

Un bărbat de 48 de ani, din Santa Mare, județul Botoșani şi-a ucis în bătaie concubina cu o coadă de mătură. Ulterior, a dormit două nopţi alături de ea. El a fost reşinut de poliţişti, audiat, după care internat la Psihatrie.

Crima s-a petrecut marţi, din spusele autorului. Bărbatul le-a mărturisit oamenilor din sat că îşi omorâse iubita, cu un an mai în vârstă decât el.

O vecină a observat că femeia nu mai ieşea din casă de câteva zile şi a apelat la 112, gândindu-se că ceea ce afirma bărbatul putea fi real. Bărbatul a lovit-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat.

Lasa un comentariu