Femeia dispărută ieri în municipiul Botoșani a fost găsită decedată

Femeia dispărută ieri din municipiul Botoșani a fost găsită astăzi decedată. Descoperirea a fost făcută de polițiști, astăzi, în jurul orei 07:30, într-o zonă din extravilanul localității Cătămărăști Deal.

Inspectoratul Județean de Poliție a fost sesizat ieri seară cu privire la faptul că ONAC ILEANA, de 78 de ani, din municipiul Botoșani a părăsit domiciliul în jurul orei 12:00 și nu a mai revenit la domiciliu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmează să stabilim cu exactitate împrejurările producerii faptei, iar în funcție de rezultatele cercetărilor și de concluziile medico-legale, se vor dipune măsuri”, au explicat polițiștii de la Botoșani.

Sursa: stiri.botosani.ro.

Citește și Botoșănean salvat în ultima clipă de către membrii familie, după ce a încercat să-și ia viața.

Botoșănean salvat în ultima clipă de către membrii familie, după ce a încercat să-și ia viața!

Un bărbat de 48 de ani din Călăraşi a ajuns la Urgenţe după ce a fost salvat în ultima clipă de propria familie.

Bărbatul s-a certat cu membrii familiei, iar la un moment dat, acesta a ieşit din casă, găsindu-şi treabă prin curtea gospodăriei.

Profitând de faptul că nu mai era în atenţia rudelor, el a început să-și confecţioneze un ştreang dintr-o funie de legat baloţii. Ulterior l-a legat de creanga unui copac din curte. După care şi l-a pus în jurul gâtului şi a încercat să îşi ia viaţa.

Din fericire, chiar în acest moment unul din membrii familiei ieşise din casă pentru a-l căuta şi l-a văzut cum se zbătea în ştreangul improvizat.